De leuke feesttent in Ridderkerk (Zuid-Holland) huren

Mooie mobiele party locatie op je mobiele party locatie

Huur deze pop-up feesttent voor je volgende feest-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Tynaarlo, Leidschendam Voorburg, Velsen, Uden en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze leuke feesttent in Ridderkerk en omgeving. Gaaf voor een Tentfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Tentfeest in Zuid-Holland.

Verras je gasten met een deze opvallende partytent

Organiseer je een hangover party in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een leuke feest-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze leuke feest-tent in Ridderkerk. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up feesttent staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Ridderkerk, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk bruiloft feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 70s/80s/90s feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele party locatie

Stille disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een bruiloft feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Ridderkerk, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feest-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele evenementenlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).

leuke Feesttent in Ridderkerk leuke mobiele feestlocatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Ridderkerk

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.