De sfeervolle feesttent in Roermond (Limburg) huren

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een huwelijksfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Roermond, Limburg. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feesttent).

Stille disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele event locatie

Organiseer je een Strandfeest in Limburg? Verras je gasten dan met een sfeervolle mobiele party locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze sfeervolle feest-tent in Roermond. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Roermond, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Vrijgezellenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 25 jaar getrouwd fuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Limburg.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Roermond

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Limburg. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie mobiele feesttent op je feesttent

Huur deze partytent voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feest-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in De Ronde Venen, Epe, Uden, Gorinchem en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze sfeervolle feesttent in Roermond en omgeving. Gaaf voor een Boerenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Vrijgezellenfeest in Limburg.

sfeervolle Feesttent in Roermond sfeervolle pop-up feesttent