De unieke feesttent in Roosendaal (Noord-Brabant) huren

Mooie mobiele feesttent op je mobiele pop-up tent

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende mobiele event locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Barendrecht, Heemstede, Oosterhout, Alkmaar en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Boerenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Roosendaal, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele evenementenlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).

Huur deze unieke feesttent in Roosendaal en omgeving. Gaaf voor een Cocktail Party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Tentfeest in Noord-Brabant.

Huur de leukste feesttent in Roosendaal, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk gala feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Strandfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Roosendaal

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele event locatie

Organiseer je een Strandfeest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een unieke feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze unieke feest-tent in Roosendaal. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

unieke Feesttent in Roosendaal unieke mobiele feesttent

Silence disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.