De meest unieke feesttent in Rotterdam (Zuid-Holland) huren

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Huur de leukste feesttent in Rotterdam, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk bruiloft feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Cocktail Party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Huur deze meest unieke feesttent in Rotterdam en omgeving. Gaaf voor een 25 jaar getrouwd fuif of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Babyborre-fuif in Zuid-Holland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Rotterdam

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een Cocktail Party in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een meest unieke mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze meest unieke feest-tent in Rotterdam. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

Ook leuk voor een 25 jaar getrouwd fuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Rotterdam, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feestlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere partytent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

Silence-disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

meest unieke Feesttent in Rotterdam meest unieke mobiele party locatie

Mooie mobiele party locatie op je pop-up feesttent

Huur deze mobiele party locatie voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele event locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Hardenbeg, Landgraaf, Bemmel, Veghel en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.