De bijzondere feesttent in Schiedam (Zuid-Holland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele event locatie

Organiseer je een Examenfeest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een bijzondere mobiele feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Schiedam. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele feesttent staat opgebouwd.

Silence disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

bijzondere Feesttent in Schiedam bijzondere party-tent

Huur de leukste feesttent in Schiedam, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Examenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

Mooie feesttent op je pop-up feesttent

Huur deze party-tent voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele event locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Deurne, Sitard Geleen, Den Helder, Vught en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Cocktail Party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Schiedam, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feest-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Schiedam

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze bijzondere feesttent in Schiedam en omgeving. Gaaf voor een Tentfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige gala feest in Zuid-Holland.