De speciale feesttent in Schouwen Duiveland (Zeeland) huren

Silence disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Schouwen Duiveland, nou.. eigenlijk wel de leukste feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Jubileumfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zeeland.

Huur deze speciale feesttent in Schouwen Duiveland en omgeving. Gaaf voor een Schoolfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige hangover party in Zeeland.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een Cocktail Party in Zeeland? Verras je gasten dan met een speciale mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Schouwen Duiveland. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze party-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feest-tent staat opgebouwd.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Schouwen Duiveland

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zeeland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Ook leuk voor een Verjaardagsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Schouwen Duiveland, Zeeland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort partytent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).

Mooie mobiele evenementenlocatie op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende party-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Etten Leur, Goes, Amstelveen, Venlo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

speciale Feesttent in Schouwen Duiveland speciale mobiele pop-up tent