De opvallende feesttent in Sint Michielsgestel (Noord-Brabant) huren

opvallende Feesttent in Sint Michielsgestel opvallende pop-up feesttent

Stille-disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Huur deze opvallende feesttent in Sint Michielsgestel en omgeving. Gaaf voor een Buurtfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige studenten introductie feest in Noord-Brabant.

Huur de leukste feesttent in Sint Michielsgestel, nou.. eigenlijk wel de leukste feest-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Cocktail Party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je hangover party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een my sweet 16 party in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een opvallende pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze opvallende feest-tent in Sint Michielsgestel. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feesttent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een Beursfuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Sint Michielsgestel, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele event locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Sint Michielsgestel

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie party-tent op je mobiele event locatie

Huur deze partytent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Zutphen, Nunspeet, Assen, Stein en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.