De gigantische feesttent in Sitard Geleen (Limburg) huren

gigantische Feesttent in Sitard Geleen gigantische mobiele feestlocatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Sitard Geleen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Limburg. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze gigantische feesttent in Sitard Geleen en omgeving. Gaaf voor een bruiloft feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige foute avond in Limburg.

Ook leuk voor een Verjaardagsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Sitard Geleen, Limburg. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Stille disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een Boerenfeest in Limburg? Verras je gasten dan met een gigantische feest-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze gigantische feest-tent in Sitard Geleen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up feesttent staat opgebouwd.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele party locatie

Huur de leukste feesttent in Sitard Geleen, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Familiefeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 70s/80s/90s feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Limburg.

Mooie mobiele feesttent op je mobiele pop-up tent

Huur deze feesttent voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feestlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Sneek, Katwijk, Terneuzen, Noordoostpolder en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.