De prachtige feesttent in Sneek (Friesland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een Verjaardagsfeest in Friesland? Verras je gasten dan met een prachtige mobiele pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Sneek. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

Huur deze prachtige feesttent in Sneek en omgeving. Gaaf voor een Boerenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Vrijgezellenfeest in Friesland.

Mooie party-tent op je mobiele party locatie

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele party locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Dordrecht, Noordoostpolder, Rotterdam, Heerhugowaard en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Sneek

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Friesland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Bedrijfsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Sneek, Friesland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feest-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Huur de leukste feesttent in Sneek, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele evenementenlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Carnavals feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Vrijgezellenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Friesland.

Stille disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

prachtige Feesttent in Sneek prachtige feesttent

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie