De leuke feesttent in Stadskanaal (Groningen) huren

Wij zijn al jaren bekend in de entertainment branche, o.a. met onze drive-in shows, DJs maar vooral ook met onze
Silent-disco sets
. Onder de naam FEESD verhuren wij door heel Nederland Silent disco apparatuur, met de keuze uit vier huurmogelijkheden.

 • Compleet met Silence-disco DJ(s)
 • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)
 • Omgebouwde kinderwagen met Silent DJ(s)
 • Het silence disco pakket per post

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

leuke Feesttent in Stadskanaal leuke mobiele evenementenlocatie

De beste feesttent in Amsterdam
Ook leuk voor een 25 jaar getrouwd fuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Stadskanaal, Groningen. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort partytent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feest-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Stadskanaal

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Groningen. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.


Huur deze leuke feesttent in Stadskanaal en omgeving. Gaaf voor een Cocktail Party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Tentfeest in Groningen.

Mooie mobiele feestlocatie op je pop-up feesttent

Huur deze mobiele party locatie voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feest-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Purmerend, Tynaarlo, Gemert Bakel, Hengelo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Stadskanaal, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Examenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Babyborre-fuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Groningen.


Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feesttent

Telefonisch een aanvraag doen: 0545-477153 / Mobiel/Whatsapp. 06-83445578.


  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum van activiteit

  Locatie van activiteit

  Omschrijving activiteit


  Verras je gasten met een deze opvallende pop-up tent

  Organiseer je een hangover party in Groningen? Verras je gasten dan met een leuke pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze leuke feest-tent in Stadskanaal. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

  Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , , .