De bijzondere feesttent in Tynaarlo (Drenthe) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Tynaarlo

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Drenthe. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke feest-tent

Huur de leukste feesttent in Tynaarlo, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Buurtfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Drenthe.

Mooie feest-tent op je mobiele event locatie

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende mobiele event locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Huizen, Dronten, Maassluis, Zwolle en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Verjaardagsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Tynaarlo, Drenthe. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een Tentfeest in Drenthe? Verras je gasten dan met een bijzondere feest-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Tynaarlo. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele feestlocatie staat opgebouwd.

Huur deze bijzondere feesttent in Tynaarlo en omgeving. Gaaf voor een Vrijgezellenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Boerenfeest in Drenthe.

bijzondere Feesttent in Tynaarlo bijzondere feest-tent

Silence-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.