De speciale feesttent in Uden (Noord-Brabant) huren

Mooie partytent op je mobiele event locatie

Huur deze partytent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Nijkerk, Uithoorn, Soest, Spijkenisse en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze speciale feesttent in Uden en omgeving. Gaaf voor een foute avond of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige my sweet 16 party in Noord-Brabant.

Ook leuk voor een Beachpart

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Uden, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feest-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feestlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Uden

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Stille-disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

speciale Feesttent in Uden speciale feesttent

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een Tentfeest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een speciale mobiele party locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Uden. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de party-tent staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Uden, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Vrijgezellenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Beachpart, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.