De gigantische feesttent in Utrecht (Utrecht) huren

Mooie mobiele pop-up tent op je pop-up tent

Huur deze mobiele evenementenlocatie voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele party locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in IJsselstein, Stadskanaal, Hof van Twente, Nunspeet en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Strandfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Utrecht, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

gigantische Feesttent in Utrecht gigantische mobiele feesttent

Silent disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Utrecht

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze gigantische feesttent in Utrecht en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige sweet 18 feest in Utrecht.

Huur de leukste feesttent in Utrecht, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Buurtfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Bedrijfsfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.

Verras je gasten met een deze opvallende feesttent

Organiseer je een Beachpart in Utrecht? Verras je gasten dan met een gigantische mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze gigantische feest-tent in Utrecht. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.

Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , .