De leuke feesttent in Velsen (Noord-Holland) huren

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele party locatie

leuke Feesttent in Velsen leuke mobiele pop-up tent

Stille-disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Huur deze leuke feesttent in Velsen en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Themafeest in Noord-Holland.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een studenten introductie feest in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een leuke mobiele feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze leuke feest-tent in Velsen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele event locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Mooie mobiele event locatie op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele party locatie voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele party locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Tilburg, Heemstede, Drimmelen, Vught en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Beursfuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Velsen, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Velsen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur de leukste feesttent in Velsen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk 25 jaar getrouwd fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Apres-ski-feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.