De sfeervolle feesttent in Vlaardingen (Zuid-Holland) huren

Mooie feesttent op je mobiele feestlocatie

Huur deze feest-tent voor je volgende mobiele evenementenlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke party-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Tiel, Zwolle, Hardenbeg, Renkum en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Vraag een offerte voor deze unieke partytent

Stille disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Vlaardingen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele evenementenlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk my sweet 16 party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Vrijgezellenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Ook leuk voor een bruiloft feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Vlaardingen, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feest-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feestlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

sfeervolle Feesttent in Vlaardingen sfeervolle mobiele feestlocatie

Huur deze sfeervolle feesttent in Vlaardingen en omgeving. Gaaf voor een Familiefeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Vrijgezellenfeest in Zuid-Holland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Vlaardingen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende feesttent

Organiseer je een studenten introductie feest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een sfeervolle mobiele party locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze sfeervolle feest-tent in Vlaardingen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.