De unieke feesttent in Vlissingen (Zeeland) huren

Ook leuk voor een Cocktail Party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Vlissingen, Zeeland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort party-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een Beursfuif in Zeeland? Verras je gasten dan met een unieke feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze unieke feest-tent in Vlissingen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Huur deze unieke feesttent in Vlissingen en omgeving. Gaaf voor een sweet 18 feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige my sweet 16 party in Zeeland.

Mooie pop-up feesttent op je pop-up tent

Huur deze feesttent voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feest-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Oldenzaal, Dalfsen, Kerkrade, Ridderkerk en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Vlissingen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zeeland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele pop-up tent

Huur de leukste feesttent in Vlissingen, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk hangover party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Beursfuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zeeland.

Silent-disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

unieke Feesttent in Vlissingen unieke mobiele feesttent