De speciale feesttent in Waalwijk (Noord-Brabant) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Waalwijk

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze speciale feesttent in Waalwijk en omgeving. Gaaf voor een gala feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Bedrijfsfeest in Noord-Brabant.

Ook leuk voor een Babyborre-fuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Waalwijk, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feest-tent).

Mooie pop-up feesttent op je pop-up tent

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feest-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Buren, Sneek, Heerlen, Sitard Geleen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Waalwijk, nou.. eigenlijk wel de leukste feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Vrijgezellenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Carnavals feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

speciale Feesttent in Waalwijk speciale mobiele event locatie

Silence disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feesttent

Organiseer je een Vrijgezellenfeest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een speciale mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Waalwijk. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.