De prachtige feesttent in Weert (Limburg) huren

Stille disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

prachtige Feesttent in Weert prachtige mobiele feestlocatie

Huur deze prachtige feesttent in Weert en omgeving. Gaaf voor een Vrijgezellenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Babyborre-fuif in Limburg.

Huur de leukste feesttent in Weert, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Jubileumfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Beursfuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Limburg.

Verras je gasten met een deze opvallende partytent

Organiseer je een Babyborre-fuif in Limburg? Verras je gasten dan met een prachtige mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Weert. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up feesttent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een 70s/80s/90s feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Weert, Limburg. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feest-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Weert

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Limburg. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie mobiele pop-up tent op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele party locatie voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Huizen, Capelle aan den IJssel, Westellingwerf, Ermelo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up tent