De geweldige feesttent in Werkendam (Noord-Brabant) huren

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Ook leuk voor een bruiloft feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Werkendam, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

Stille disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Mooie partytent op je pop-up tent

Huur deze mobiele evenementenlocatie voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Boxtel, Oostellingwerf, Maarssen, Tynaarlo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Werkendam

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up feesttent

Organiseer je een Vrijgezellenfeest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een geweldige mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Werkendam. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele event locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Werkendam, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Carnavals feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Schoolfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Huur deze geweldige feesttent in Werkendam en omgeving. Gaaf voor een Themafeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige huwelijksfeest in Noord-Brabant.

geweldige Feesttent in Werkendam geweldige mobiele feesttent