De mooiste feesttent in Winterswijk (Gelderland) huren

Huur de leukste feesttent in Winterswijk, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Bedrijfsfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Apres-ski-feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Vraag een offerte voor deze unieke partytent

Silence disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Mooie pop-up tent op je feesttent

Huur deze partytent voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Apeldoorn, Renkum, Rheden, Hof van Twente en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

mooiste Feesttent in Winterswijk mooiste mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een Babyborre-fuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Winterswijk, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele event locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

Huur deze mooiste feesttent in Winterswijk en omgeving. Gaaf voor een Schoolfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Examenfeest in Gelderland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Winterswijk

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele event locatie

Organiseer je een Babyborre-fuif in Gelderland? Verras je gasten dan met een mooiste pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooiste feest-tent in Winterswijk. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.