De sfeervolle feesttent in Zaandstad (Noord-Holland) huren

Mooie feesttent op je feesttent

Huur deze partytent voor je volgende feest-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Venray, Roosendaal, Soest, Hoorn en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een bruiloft feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Zaandstad, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort partytent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Huur deze sfeervolle feesttent in Zaandstad en omgeving. Gaaf voor een Schoolfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Cocktail Party in Noord-Holland.

Verras je gasten met een deze opvallende partytent

Organiseer je een Examenfeest in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een sfeervolle mobiele feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze sfeervolle feest-tent in Zaandstad. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de party-tent staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Zaandstad, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk studenten introductie feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je my sweet 16 party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.

Stille-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

sfeervolle Feesttent in Zaandstad sfeervolle party-tent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Zaandstad

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.