De meest unieke feesttent in Zeist (Utrecht) huren

Mooie pop-up feesttent op je pop-up feesttent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende feest-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Lingewaard, Zevenaar, Den Helder, Hoogeveen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Zeist

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Silence disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een huwelijksfeest in Utrecht? Verras je gasten dan met een meest unieke mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze meest unieke feest-tent in Zeist. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de party-tent staat opgebouwd.

meest unieke Feesttent in Zeist meest unieke pop-up feesttent

Huur deze meest unieke feesttent in Zeist en omgeving. Gaaf voor een Apres-ski-feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Carnavals feest in Utrecht.

Huur de leukste feesttent in Zeist, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Familiefeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Themafeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele pop-up tent

Ook leuk voor een Vrijgezellenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Zeist, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele event locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, party-tent).