De bijzondere feesttent in Zevenaar (Gelderland) huren

Huur deze bijzondere feesttent in Zevenaar en omgeving. Gaaf voor een Cocktail Party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 25 jaar getrouwd fuif in Gelderland.

Stille disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

bijzondere Feesttent in Zevenaar bijzondere mobiele event locatie

Mooie mobiele party locatie op je mobiele feesttent

Huur deze feest-tent voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele event locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Opsterland, Amersfoort, Helmond, Rijssen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feesttent

Organiseer je een foute avond in Gelderland? Verras je gasten dan met een bijzondere feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Zevenaar. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feesttent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een Examenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Zevenaar, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele event locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Zevenaar

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Huur de leukste feesttent in Zevenaar, nou.. eigenlijk wel de leukste feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Beachpart in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je studenten introductie feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.