De speciale feesttent in Zoetermeer (Zuid-Holland) huren

Ook leuk voor een hangover party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Zoetermeer, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feest-tent).

speciale Feesttent in Zoetermeer speciale mobiele feestlocatie

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele party locatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Zoetermeer

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze speciale feesttent in Zoetermeer en omgeving. Gaaf voor een Bedrijfsfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Boerenfeest in Zuid-Holland.

Huur de leukste feesttent in Zoetermeer, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Verjaardagsfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Stille-disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Mooie pop-up tent op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feestlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Huissen, Schouwen Duiveland, Boxtel, Nijmegen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele evenementenlocatie

Organiseer je een my sweet 16 party in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een speciale partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Zoetermeer. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele event locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.