De opvallende feesttent in Zutphen (Gelderland) huren

Huur deze opvallende feesttent in Zutphen en omgeving. Gaaf voor een Carnavals feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 70s/80s/90s feest in Gelderland.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een Beursfuif in Gelderland? Verras je gasten dan met een opvallende party-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze opvallende feest-tent in Zutphen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.

Stille disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een gala feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Zutphen, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).

Huur de leukste feesttent in Zutphen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk foute avond in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Cocktail Party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Mooie mobiele evenementenlocatie op je partytent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende mobiele event locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele party locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Kampen, Moerdijk, Sitard Geleen, Venlo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Zutphen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

opvallende Feesttent in Zutphen opvallende mobiele evenementenlocatie