Have A Nice Day festival (met Silent disco)

Afgelopen jaar, om precies te zijn 7 juli 2012, was de opblaasbare XXL kerk omgebouwd tot Silent disco (stille disco) area. Op het festival evenement van Have A Nice Day in Eibergen stond de 12 meter hoge kerk met ruimte voor 150 Silent disco feestgangers. Meer dan 15 DJ’s hebben deze dag (12:00 tot 00:00 uur) een groot (stil) feest gecreëerd.

Naast de grote mainstage en de andere podiums viel deze ruimte wel het meest op! De toren van de kerk stak overal boven uit, het was een echte eye-catcher. De opblaasbare kerk was een unieke ervaring voor de feestgangers en we hebben vele positieve reacties gehad, ja zeg nou zelf.. wie wil er nou niet feesten in den opblaasbare kerk?!

Geplaatst in Nieuws.