In Delft een unieke evenementen tent huren?

Opblaasbare tent huren in Delft width=

Wij verhuren deze feesttent ook in Delft

Van kerkdiensten tot festivals

Wij verhuren de opblaasbare kerk aan festivals, evenementen, feesten en andere activiteiten door heel Nederland, dus ook in Delft. We verhuren onze kerk regelmatig voor evangelische doeleinden. Maar we worden vooral ingezet op evenementen, festivals en feesten. Van huwelijksfeesten tot Silent disco area ‘s, van stampende house feesten tot foute avonden. Om een beter beeld te krijgen kun je foto ’s vinden op de website [bekijk fotoalbum] of kijk je op onze Facebook, Twitter en Google+ pagina.

Huwelijksfeest op een unieke locatie?

Veras je gasten met deze opvallende tent

De opblaasbare kerk is 12m hoog, 18m lang en 8m breed. Binnenin heb je een grote ruimte die jullie zelf kunnen inrichten. Denk aan een band of dj achterin de kerk, statafels in het midden, een bar in de hoek.. oftewel je kunt het helemaal zelf bepalen!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een feest, activiteit of evenement in of rondom Delft. Bel ons voor meer informatie, stuur ons een bericht via Whatsapp of mail ons.

Mob. Whatsapp. 06-83445578 email

.

Vrijblijvende offerte aanvraag

De opblaasbare kerk, multifunctionele locatie

De opblaasbare kerk is zeer geschikt om kleine evenementen en activiteiten een unieke boost te geven. Maar we werken ook met de grote festivals en evenementen. Zo zijn we o.a. bekend van Mysteryland (Amsterdam) en het Solar weekend (Roermond).

Wil je opvallen? Zorg ervoor dat je iets unieks neerzet in Delft, of het nu om een huwelijksfeest, event of festival gaat.
Bekijk ons fotoalbum en lees de berichten op de nieuws pagina voor meer inspiratie en voorbeelden.

Recent toegevoegde foto ‘s

Silent disco area

Wij zijn al jaren bekend in de entertainment branche, o.a. met onze drive-in shows, DJ ’s maar vooral met onze Silent disco mogelijkheden. Onder de naam 247Disco verhuren wij door heel Nederland Silent disco ‘s, met de keuze uit vijf huurmogelijkheden.

Natuurlijk verhuren wij de Silent disco vaak in combinatie met onze opblaasbare eye-catcher. Stel je voor.. je ziet van een afstand de 12m hoge toren al en als je dichterbij komt hoor je ook nog een (vals) meezingende mensen. Loop je dan richting de ingang dan zie je de dansende mensen, zelf hoor je alleen de muziek niet. Dit geeft vooral een hilarisch effect, maar het beperkt natuurlijk ook de geluidsoverlast. Meer informatie over het huren van een Silent disco [www.247disco.nl]

Silent disco reserveren / boeken? Bekijk foto 's Ben je zoekende naar een unieke evenementenlocatie in Delft? Een feestlocatie voor je festival of een tent voor een leuke activiteit? Wat dacht je van een opblaasbare kerk? Ja, je leest het goed! Deze opblaasbare, unieke en multifunctionele kerk kunnen we op locatie plaatsen. Wat dacht je van een huwelijksfeest in de achtertuin? Plaats hem als eye-catcher op je event of zet hem in als promotiestunt.

De ‘inflatable church’ is ideaal voor een Aprés-Skifeest | Babyborrel | Beachparty | Bedrijfsfeest | Themafeest | Beursfuif | Boerenfeest | Bruiloft | Buurtfeest | Carnaval | Cocktailparty | Examenfeest | Strandfeest | Familiefeest | Foute avond | Future party | Hangover party | Foute stoute pyjama party | Gala | Gemaskerd bal | Glamour & Glitter fuif | Hollandse avond | Huwelijksverjaardag | Jubileumfeest | My sweet 16 party | Openingen | 25 jaar getrouwd fuif | Reunie | Schoolfeest | Studentenavond | Studenten introductie | Tentfeest | Vrijgezellenfeest | Trouwerij | Welkom home fuif | 70s 80s 90s feest | Enzovoort.

Wij verhuren ook Silent disco apparatuur in Delft >
Geplaatst in Geen categorie.