Informatie opblaasbare kerk

Bekijk foto's

Opblaasbare kerk, een unieke blikvanger!

Het heeft vele maanden voorbereidingen, bouwtekeningen een aanpassing gekost maar de opblaasbare kerk is eindelijk klaar!

Deze unieke eye-catcher is nu klaar om de leukste evenementen, festivals, activiteiten en feesten tot een groot succes te maken!

Wij leveren de opblaasbare kerk met bemande opbouw, controle tijdens en afbouw. Voor de rest kun je de kerk helemaal zelf inrichten. Denk aan een podium achterin de kerk voor een presentatie, band of dj-booth. Plaats statafels in deze unieke locatie en de netwerkborrel kan beginnen. De opblaasbare kerk geeft elke activiteit een unieke en creatieve uitstraling. Zeg nu zelf wie heeft er ooit gefeest, een workshop gevolgd of een diner gehad in een opblaasbare kerk?

Heb je een leuk idee met de opblaasbare kerk? Wij denken graag met je mee!

evenement-festival-feest-activiteit

De opblaasbare kerk is o.a. bekend van...

• Mysteryland (Amsterdam)
  • Solar weekend (Roermond)