Mysteryland

Zaterdag 30 augustus was het weer zo ver, Mysteryland! Met 60.000 bezoekers is dit dancefestival één van de grootste festivals van Nederland en tijdens deze 21ste editie was de opblaasbare kerk er ook bij!

Je kon er niet omheen, onze 12 meter hoge en tevens grootste opblaasbare kerk van Nederland. Ten midden van al feestgedruis stond onze opblaasbare kerk. Deze bood een podium aan Hardcore Dj’s die zich aan hebben kunnen melden via Facebook. Ervaren of onervaren je kreeg hier de kans om jou kunsten te vertonen. De muziek was fantastisch, de tent stamp vol en de sfeer hemels!

Ook BNN kwam een kijkje nemen in onze kerk: www.npo.nl/bnn-presents-mysteryland – Bekijk het vanaf minuut 33:50.

Plan ook jouw feest of trouwerij in deze fantastische kerk! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geplaatst in Nieuws.