Opendeurendag Borne (met Silent disco)

Veel lof voor de Opendeurendag op bedrijventerrein Molenkamp in Borne. Bezoekers krijgen niet alleen een kijkje in de keuken er zijn ook tal van activiteiten deze zondag.

BORNE – “We kunnen nu alle bedrijven ontdekken. Nooit geweten dat hier zo veel bedrijven zijn”, zegt André Hof. Samen met zijn vrouw Dorina en zoons Jamie (7 jaar) en Jonathan (4 jaar) was hij gisteren aanwezig op de opendeurendag van bedrijventerrein Molenkamp. “Het ziet er mooi uit allemaal”, vertelt Dorina. “Het is groot opgezet en er zijn leuke activiteiten, zoals het treintje Bello.”

Naast het binnenkijken is er voor de honderden bezoekers een hoop vertier. Er is live muziek, er zijn lekkere hapjes en men kan aan allerlei activiteiten meedoen. Zo is er een silent disco in een opblaasbare kerk. Met een koptelefoon op, waarvan het volume regelbaar is, staan bezoekers te swingen. “Het is een beetje raar, zo in een opblaaskerk. Maar wel hartstikke leuk, dus zeker voor herhaling vatbaar”, vertellen Bram Sanders (12 jaar) en Maarten Braakhuis (11 jaar).

Bron: http://www.tubantia.nl/regio/borne/complimenten-open-deuren-borne-1.4029561

Geplaatst in Nieuws, Silent disco.