Roze opblaasbare kerk

Hoera! De opblaasbare kerk heeft er een zusje bij!

“Mooi roze is niet lelijk”,  Een roze opblaasbare kerk van maar liefst 12 meter hoog, die zit- en/of staanplaats biedt aan groepen tot 150 personen. Uniek in Europa, de enige in haar soort. Een feestje geven of een festival organiseren hoeft tegenwoordig allang niet meer op een standaard locatie.

Met haar 12 meter torent ze hoog boven de rest uit. Bottenberg: “Stel je voor, je staat op een festival en je ziet de roze kerktoren. Het maakt nieuwsgierig. Als je naar de roze opblaasbare kerk toe loopt dan weet je het meteen: ‘haar’ vergeet je niet snel. Van de grootse entree tot de PVC glas-in-lood ramen. Ben je eenmaal binnen, dan waan je je in een roze wereld.” Van de roze opblaasbare kerk is er maar één gemaakt, door Wessel zelf ontworpen. Omdat de ‘kerk’ op vrijwel iedere locatie op te zetten is, zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Via de website www.rozeopblaasbarekerk.nl is het gebouw te bezichtigen.

‘Foute feestjes’

Bottenberg heeft al een ‘reguliere’ opblaasbare kerk. Met deze roze variant breidt hij zijn huurassortiment uit. “Een roze opblaasbare kerk kan bijvoorbeeld worden ingezet tijdens events uit de gayscene, maar ook bijvoorbeeld bij ‘foute feestjes’ of vrijgezellenfeestjes.”.

Silent disco

Bottenberg: “Ik heb een bedrijf in de muziekbranche: 247Disco. Ik verhuur drive-in shows, allround DJ’s en silent disco’s. Sinds twee jaar ook de opblaasbare kerk en nu dus ook een roze opblaasbare kerk. Die dingen kan je prima met elkaar combineren. In mijn branche draait het tenslotte maar om één ding: goed met mensen kunnen werken en gezelligheid scheppen. Weten wat hun wensen zijn en daar op inspelen. Als je dat kan, kan je iedere sfeer creëren die de opdrachtgever wenst.”

Met onze 'normale' opblaasbare kerk hebben we o.a. gewerkt met...

solar-festival-weekend absolutely-fresh-hand-festival mysterland-tent-verhuur

Offerte aanvragen

  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum van activiteit

  Locatie van activiteit

  Omschrijving activiteit


   

  [ngg_images gallery_ids="19" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails"]

  Life4You | Carlo & Irene | RTL4  Freshtival - RozeKerk - Radio Roze Panters