De mooie feesttent in Noordoostpolder (Flevoland) huren

Huur deze mooie feesttent in Noordoostpolder en omgeving. Gaaf voor een Bedrijfsfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Bedrijfsfeest in Flevoland.

Wij zijn al jaren bekend in de entertainment branche, o.a. met onze drive-in shows, DJs maar vooral ook met onze
Silent-disco sets
. Onder de naam FEESD verhuren wij door heel Nederland Silent disco apparatuur, met de keuze uit vier huurmogelijkheden.

 • Compleet met Silent disco DJ(s)
 • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)
 • Omgebouwde kinderwagen met Silent DJ(s)
 • Het silence disco pakket per post

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.Vraag een offerte voor deze unieke pop-up tent

Telefonisch een aanvraag doen: 0545-477153 / Mobiel/Whatsapp. 06-83445578.


  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum van activiteit

  Locatie van activiteit

  Omschrijving activiteit


  De beste feesttent in Amsterdam
  Ook leuk voor een foute avond

  Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Noordoostpolder, Flevoland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

  Mooie mobiele evenementenlocatie op je partytent

  Huur deze mobiele feesttent voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Dordrecht, Vriezenveen, Zaandstad, Soest en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

  Verras je gasten met een deze opvallende partytent

  Organiseer je een Beachpart in Flevoland? Verras je gasten dan met een mooie mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooie feest-tent in Noordoostpolder. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.

  mooie Feesttent in Noordoostpolder mooie partytent

  Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Noordoostpolder

  Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Flevoland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

  Huur de leukste feesttent in Noordoostpolder, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feestlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Jubileumfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Schoolfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Flevoland.

  Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , , .