De leuke feesttent in Nunspeet (Gelderland) huren

leuke Feesttent in Nunspeet leuke mobiele feesttent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Nunspeet

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.


Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feesttent

Organiseer je een 25 jaar getrouwd fuif in Gelderland? Verras je gasten dan met een leuke pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze leuke feest-tent in Nunspeet. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feest-tent staat opgebouwd.


Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Telefonisch een aanvraag doen: 0545-477153 / Mobiel/Whatsapp. 06-83445578.


  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum van activiteit

  Locatie van activiteit

  Omschrijving activiteit


  Mooie mobiele evenementenlocatie op je mobiele event locatie

  Huur deze mobiele event locatie voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Overbetuwe, Middelburg, Wageningen, Wassenaar en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

  Huur de leukste feesttent in Nunspeet, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Tentfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Strandfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

  Wij zijn al jaren bekend in de entertainment branche, o.a. met onze drive-in shows, DJs maar vooral ook met onze
  Stille disco sets
  . Onder de naam FEESD verhuren wij door heel Nederland Silent disco apparatuur, met de keuze uit vier huurmogelijkheden.

  • Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)
  • Omgebouwde kinderwagen met Silent DJ(s)
  • Het silence disco pakket per post

  Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

  Huur deze leuke feesttent in Nunspeet en omgeving. Gaaf voor een hangover party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Cocktail Party in Gelderland.

  De beste feesttent in Amsterdam
  Ook leuk voor een Vrijgezellenfeest

  Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Nunspeet, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).

  Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , , .